El Santo

RESERVEREN

CORONA-UPDATE: we zijn open voor afhaal, bezorgen en terras. voor het terras hoef je niet te reserveren; loop gewoon lekker langs. JE KUNT vanaf NU wel weer RESERVEREN voor een tafel binnen BIJ EL SANTO. vanaf 5 juni mo0gen we weer open. reserveer nu al je plek joejoe❤️

 

Je kunt NU reserveren voor diner en drinks!
We verheugen ons op je komst!

BEL 050 364 6186
voor een reservering of meld je bij de reserveringsbalie ter plekke.

Drinken drinken drinken

El Santo heeft een grote nieuwe bar waar je fantastisch kunt drinken. Reserveer voor je spot vanaf 21.30 of later of kom gewoon lekker langs.

Spontane inloop

Je kunt altijd op de bonnefooi langs komen en je melden bij de balie. 

TERRAS

Kom gewoon lekker langs en kijk of er plek is. Reserveren is niet nodig en niet mogelijk vanwege onvoorspelbaar weer en de dynamiek van het terrasleven. Reserveringen zijn altijd voor binnen. Als je hebt gereserveerd voor binnen en je alsnog het liefste buiten wilt zitten, dan geven we je graag een tafel als er plek is of direct nadat er een plek vrijkomt. Dit is vrijwel altijd mogelijk.

Afhalen en bezorgen

Je kunt ook elke dag de lekkerste burritos, spareribs en BBQ package etc… laten bezorgen en afhalen. Klik HIER voor menu.

COVID

Aan de achterkant organiseren wij de zaak zodanig dat je als gast bij El Santo zo weinig mogelijk merkt van de restricties en coronamaatregelen. Spil in het web is een speciale balie die je welkom heet en een aantal verplichte gezondheidsvragen zal stellen. De balie zorgt ervoor dat er continu maximaal 30 personen in de zaak zullen zijn en desinfecteert volgens protocol tafels, menukaarten en toiletgroepen. De 1,5 metereconomie geldt ook in onze zaak. We gaan ervan uit dat men zich hier aan houdt. Waar nodig zullen we mensen hierop aanspreken.

We hebben achter de schermen tal van protocollen ingevoerd, maar wel zodanig dat je er als gast zo min mogelijk mee wordt geconfronteerd en dat alles lekker ontspannen geschiedt.

We verheugen ons enorm op jullie komst! XXX El San

 

Reserveren bij El Santo